perjantai 20. toukokuuta 2011

20.05.2011 - Lohikäärmeitä

No niin, lohikäärmeiden askartelussa menikin hieman vähemmän aikaa kuin ajattelin. Kuvittelin, että ensi viikolla olisimme vasta saaneet ne valmiiksi. No, pojat olivatkin nopeita, kun oli mielekästä askartelua. Ja tuli hienoja lohikäärmeitä! E ja MI tekivät lohikäärmeet, mutta O ei halunnut tehdä omaansa. Hän kyllä istui pöydässä seurassamme ja katseli kyniä. Mutta lohikäärmeleikkeihin hänkin halusi osallistua. Me yhdessä päätimme antaa mallilohikäärmeen hänelle mukaan, jotta ei jää leikeistä ulkopuoliseksi. Jos meillä olisi ollut oranssia, keltaista tai punaista kreppipaperia tai silkkipaperia, olisimme voineet tehdä kilteille lohikäärmeillemme liekitkin. Mutta ei ollut, joten emme tehneet. Pikkuinen M ei tietenkään osallistunut askarteluun, koska on vielä niin pieni. Pojat kuitenkin esittivät lohikäärmeitään hänelle ja järjestivät pienen "lentonäytöksen" lohikäärmeiden avulla. Joten pikku-M:kin pääsi osallistumaan lohikäärmeleikkeihin.

Pihalla ollessa tuli sitten pelattua taas jälleen kerran lätkää. Saimme jopa O:nkin mukaan pelaamaan, tosin minun avustuksellani. Autoin häntä pitämään mailaa oikein, ja kun kädet olivat oikein hän lähti peliin mukaan. Tänään vältyimme haavereilta. Tämän lisäksi kävimme ostamassa lisää pelimailoja sekä kaksi palloa. Siis kestävää palloa. Muksut kun saivat edelliset kaksi rikki, kun tekivät hieman liian kovia lämäreitä. 

Nyt odottelemme, jos entinen hoitolapseni, A, tulisi pelaamaan meidän jengimme kanssa. Pidetään peukkuja! Tai sitten jos saisimme naapurin M:n ja E:n tänne pelaamaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti