torstai 19. toukokuuta 2011

19.05.2011 - Askartelumiettimisiä

Tänään oli kurjan sateinen päivä, mutta sehän tekee luonnolle hyvää. Pikkuinen M on sairaana ja olimme siis poikien kanssa.

Aamupäivällä pääsimme kuitenkin pihalle. Siellä lätkän pelaaminen oli kova juttu! Saimme O:nkin opetettua pitämään mailaa kädessään sekä lyömään kiekkoa/palloa. Pitää vain mennä joku päivä kauppaan ostamaan toinen pari mailoja.
Toki pieniä haavereitakin pelatessa sattuu. MI löi vahingossa E:tä sormille mailallaan, mutta anteeksipyyntöjen jälkeen peli jatkui, hieman rauhallisempana tosin.

Siskonikin tuli käymään. Oli mukava rupatella hänenkin kanssaan hetken aikaa. Sen aikaa lapset rakensivat dinosauruspalapeliä minun ollessa vieressä auttamassa, jos tarve vaatii. Pojat kuitenkin osasivat hienosti yhteistyössä rakentaa sen palapelin.
Söimme myös tyttäreni tekemää lohivoileipäkakkua. Oli hyvää.Lasten kanssa  katselimme myös kilpikonnia, kun kaikki neljä olivat kerrankin menneet samaan asuntoon ja olivat kaiken lisäksi sulassa sovussa siellä. Se oli kiva katsella, kuinka kilpikonnat juttelivat keskenään. Ne aukoivat suitaan ja hieman tönivät leikkimielisesti toisiaan.Nyt myöhemmin iltapäivällä tuli mietittyä huomisen päivän ohjelmaa. Me ajattelimme askarrella pienet lohikäärmenuket. Aluksi ajattelin sukkanukkeja, mutta sitten muistin, että siinä joutuisi ompelemaan. Enkä minä vielä uskaltaisi lapsille neuloja antaa käsiin. Ties vaikka mitä haavereita siinäkin voisi sattua. Päätin, että teemme paperilenkkilohikäärmeet. Se on sitten huomenna. Itse tein yhden malliksi.Niin, ja jos sää sallii, teemme huomenna metsäretken. Menemme katselemaan luonnon ihmeitä.

Juu! Ja haluan toivottaa tervetulleiksi uudet hoitolapset, jotka ovat olleet meillä varahoidossa jo jonkin aikaa. Tervetuloa hoitoryhmään E ja MI!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti