maanantai 2. toukokuuta 2011

02.05.2011 - Hyvää kevättä kaikille!

Hei!

Yksi ryhmästämme on lähtenyt päiväkotiin. Hänhän oli vain pitkäaikainen varahoitolapsi, mutta kuitenkin. Toivottavasti hän tulee viihtymään päiväkodissa.

Tänään omalla tyttärelläni oli terveyskeskusreissu edessä, sillä hänellä oli alkanut korvaa särkemään viime yönä niin kovin, ettei saanut nukutuksi alkuunkaan. Mitään ei kuitenkaan löytynyt, mitä nyt oli vähän korvaputki turvoksissa. Buranaa määrättiin, jos vatsa sen kestää. Tyttö joutui yli tunnin odottelemaan Launeen terveyskeskuksella, vain siksi, että Päijät-Neuvossa olivat antaneet hänelle väärän ajan, mutta ei se haitannut alkuunkaan. Hän sanoikin, että lahtelaisissa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa on mukava istuskella, kun on mukavaa juttuseuraa aina siellä odotusaulassa.

Sillä aikaa me ulkoilimme ja nukuimme päikkärit, jotka eivät sujuneet kaikilta niin kamalan hyvin. M nukkui vain tunnin pituiset unet, mutta onneksi oli elokuva pyörimässä, joten siirryimme katselemaan sitä, jotta muut saivat nukkua päikkärinsä. Päikkäreiden jälkeen tuli hieman soiteltua, mutta laulettua ei kyllä tullut. Soittamisen lomassa saimme mahtavan idean, teemme laulupussin! Se on muunnelma lorupussista. Tämän lisäksi tuli myös idea kuusisivuiseen noppaan, joka on aluksi valmistettu paperista/kartongista, ja ehkä myöhemmin puusta, jos jostain jää yli. Tai sitten jokin isompi laatikko päällystetään paperilla. Tämä noppa kertoisi, kun tylsyys iskisi, että mitä voisi tehdä. Tästä sitten enemmän, kun olemme sen saaneet tehdyksi. Samoin tuosta laulupussista!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti