keskiviikko 11. toukokuuta 2011

11.05.2011 - Tiedotustilaisuus & kilppareita

Päivämme sujui mukavissa ulkoilun merkeissä. Aurinko hellikin meitä oikein kunnolla lämpimällä kevät säällä. Tai oikeastaan voisi jo sanoa kesäksikin lämpötilojen puolesta. Lissu-konnakin innostui ulkoilemaan, mutta livahti ulos ilman, että me huomasimme. Vasta päikkäriaikana huomasimme, kun Lissu töni kukkaruukkuja ja lähti vaeltaaan kohti ylätasannetta. Lissu oli jotenkin päässyt konna-aitauksesta pakenemaan. On aika uskomatonta, miten suuret voimat noin pienillä kilpikonnilla voikaan olla. Oli lapsillakin mukavaa katseltavaa kuinka Lissu möyri kukkapenkeissä ja etsi punaisia ja keltaisia kukkia ruoaksi.

Nyt illemmalla oli tosiaan tuo STS:n tiedotustilaisuus jossa käväisimme. Saimme paljon uutta tietoa, mutta monet asiat jäivät silti yös kaihertamaan mieltä. Tyttäreni on ollut yhteydessä norjalaisiin samalle matkalle lähteviin nuoriin, ja heiltä on saanut toisenlaista tietoa. Suomen STS:n ruokailut maksavat 70 USD/viikko, kun taas norjalaisille hinta on 45 USD/viikko. Onhan siinä kurssimuutoksetkin valuutassa jne, mutta kuitenkin. Ja heille helikopterilento Grand Canyonin yllä on kalliimpi kuin suomalaisille. Olisi ihan mukava, jos hinnat olisivat samaa luokkaa.

Samalla myös suunnitelmat muuttuivat. Meillä oli kiire tiedotustilaisuudesta pois, sillä juuri lähtiessämme saimme soiton, että kilpikonnat kotiutuvat tänään. Samalla saimme tietää hoitojakson, ja pitää myöntää, pitkään he ovatkin täällä hoidossa. 2-4 vuotta. Nimet ovat Olga ja Hannu. Huomenna kuvia. Huomenna voisinkin tehdä oikean kunnollisen kuvapostauksen, kun on kuvia jäänyt välistä laittamatta.

Ja lauantaina jännitetään euroviisujen parissa. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti