tiistai 10. toukokuuta 2011

10.05.2011 - Pupuja ja pihasuunnitelmia

O oli parantunut ja lähdimmekin kävelemään Vartiolaakson puistoon tapaamaan vanhoja kavereitani ajoilta, kun oli kunnallisena perhepäivähoitajana. Lapsia olikin puistossa paljon! Otimme myös eväät mukaan, jos vaikka nälkä sattuu yllättämään, olihan puistoon aikamoinen kävelymatka. Keskimäärin 1,2 kilometriä. Takaisinpäin tullessa sitten tyttäreni kantoi O:ta, kun meillä on vain yhdet rattaat. Jos olisi kaksostenrattaat, olisimme antaneet O:nkin istua.
Matkalla puistoon näimme paljon eläimiä. Näimme kaksi rusakkoa, mutta kamera ei sattunut mukaan. Sitä me harmittelimme jo katumme päässä, ennen puiston lähestymistäkään. Rusakot olivat erittäin kesyjä! Eivätkä lähteneet karkuun vaikka katselimme niitä muutaman minuutin.

Kun tulimme takaisin, mieheni oli järjestellyt pihaa uudelleen. Hän oli siirtänyt koirankopin toiseen paikkaan ja tehnyt mukavan kukka-alueen. Pihapatsaitakin löytyy, joten tuo näyttää pieneltä kaupungilta. Huomenna ulkoilun jälkeen laitetaan valokuvat siitäkin tänne.

Huomenna blogin kirjoittaminen viivästyy, kun klo 18 aikaan on meno Kaupunginkirjastolle. Tyttäreni infotilaisuus on siellä ja kestää pari tuntia. Tämä liittyy kesäloman lomamatkaan. Voi sentään, mihin nuo vuodet ovat kadonneetkaan? Kohtahan tyttö täyttää jo 18 ja sitten on lapsuus ohitse.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti