torstai 5. toukokuuta 2011

05.05.2011 - Hiekkalinnarakennuskisa


Tänään oli kaunis, mutta viileä päivä. Pihalla teimme upeita hiekkalinnoja! Ja lapset tuntien, tulihan siinä kisattuakin, että kenen linna oli paras, tai kenen linnoitus. Minä rakensin aluksi yhden malliksi ja muut seurasivat perässä rakentaen vielä hienompia linnoituksia!


Esimerkkilinnoitus

Ainoa kilpailulinnoitus, joka säilyi kuvausta varten ehjänä.
Kun äkkiä kävin hakemassa kamerani, niin loput kilpailulinnoitukset olivat hajonneet, joten leikkimielisen linnoitusrakennuskilpailun voittajaksi selviytyi E.

Sitten sain viimeinkin askarreltua MI:n kanssa ja O:n kanssa äitienpäiväkortit, kun eivät olisi jaksaneet ulkoilla, mutta toiset kaksi halusivat ulkoilla. Tein kompromissin ja toin askartelutarvikkeet ulos, pihapöydälle ja saimme tehtyä äitienpäiväkortit. Kunhan lapset malttaisivat pitää salaisuuden äitienpäiväkorteista ja lahjoista vielä tämän illan.

Teimme myös hieman lelupäivitystä hyllyihin. Koska nyt on poikavoittoinen ryhmä, niin otimme tyttöjen leluja pois ja lisäsimme poikien leluja. Kaivoimme kaappien kätköistä vielä paketeissa olevia robotteja, ja enää ei muut lelut pahemmin kiinnosta. Mitä nyt välillä autot saadaan levitettyä pitkin leikkihuoneen lattioita, sekä joitakin duplo palikoita.

Tämän lisäksi innostuin piirtämään kuvia laulupussikortteihin. Lapset itse saivat päättää kartongin värit, ja sininen kartonki vei voiton. Alla on kuvat laulupussikorteista. Ehkäpä kuvista voitte päätellä joitakin lauluja. Vielä olisi muutamia lauluja kirjoitettavana ja piirrettävä. 
Niin! Ja viikolla 2
0 onkin menoa tuonne jalkapallokentälle erään kunnallisen perhepäivähoitajaystäväni tullessa tännepäin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti