perjantai 6. toukokuuta 2011

06.05.2011 - Laavu on palanut

Aamulla ensimmäisenä kun heräsin, luin Etelä-Suomen sanomista surullisia uutisia; rakas laavumme on palanut. Tuli siellä monet kerrat käytyä lasten kanssa grillaamassa ja laskemassa mäkeä. Toivon todella, että uusi laavu rakennetaan ja vielä parempikin! Tietenkin tämä asia pitää vielä tarkistaa kävelemällä purulenkki koirien kanssa tänä viikonloppuna.


Lapset vievät äitienpäiväkorttinsa ja lahjansa tänään koteihinsa. Tosin, M2:n repusta oli äitienpäivälahja pudonnut ja se jäi  tänne. No, viikonlopun jälkeen sitten se palautetaan heille. Tuossa se on naulakossa odottamassa. 
Mielestäni nuo kortit sekä rannerenkaat ovat hurmaavia, jat itse pitäisin vastaavanlaisesta lahjasta, mutta minulle tietääkseni tehdään lohivoileipäkakku. (En ole pahemmin makeiden kakkujen ystävä, joten toiveenani olikin joku kiva voileipäkakku).


Ulkoilimme tänään paljon. Aamulla olimme ulkona pari tuntia ja saman määrän iltapäivällä. Tuli maalattua, joka on siis sellaista, että otetaan muutamat hiekkaämpärit, muutamat siveltimet ja ne täytetään vedellä. Lapsista on hauskaa maalata pihapatsaita, autoja, moporataa sekä aitaa. Tämän lisäksi puhalsimme saippuakuplia eikä kukaan kaatanut sitä purkkia! Hienoa!


Päikkäriaikana minun tuli askarrelleeksi huvikseni touhunoppa. Tämä on puolestaan sellainen, joka otetaan käyttöön silloin kun lapsilla on tylsää. Joku lapsista saa tylsyyden iskiessä pyöräyttää noppaa ja sitten tehdään mitä noppa käskee. Vaihtoehtoja on kuusi ja jokainen niistä on yhtä hauska. (kuva ei näytä läheskään niin hyvältä kuin itse noppa.)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti