torstai 14. huhtikuuta 2011

14.04.2011 - Pääsiäisaskartelua

No niin! Tänään olikin aivan ihana päivä. Aamupäivällä vähän vierastettiin uutta hoidokkia, mutta pian totuttiin jo molemmin puolin ja sitten olikin erittäin hauskaa! Sovitaanko, että kutsut tätä aiempaa hoitolasta O:ksi ja tätä uutta lasta M:ksi, näin kenelläkään ei mene sekaisin, enkä käytä lasten nimiä.


O oli aivan ihana. Hänellä on kovin filosofisia ajatuksia, vaikka onkin vielä niin pieni. Tänään kuitenkin tuntui, että hän on kasvanut ihan silmissä.
"Jokaisessa ihmisessä on pieni pala autoa." Tuo oli siis aivan ihana lausahdus, ja tilanne jossa hän sen sanoi, oli mitä mukavin. Hän istui istuinrahin päällä ja silitteli mustaa kauko-ohjattavaa BMWtä sylissään ja tokaisi tuon yht'äkkiä.


Tänään olikin sitten M:n ensimmäinen hoitopäivä. Uusi ympäristö kiinnosti kovin ja tuli siinä leluja tutkittua aika paljonkin. Hän on vielä niin kovin pieni, että O tuntui isolta, vaikka ikäeroa ei ole kovinkaan paljoa.


Nyt illalla tekemisen puutteessa tuli askarreltua pääsiäispussitiput, joihin tuli laitettua M&Ms rakeita. Laitan tähän alle kuvan niistä tipusista.Mielestäni tipuista tuli ihan hauskoja. Kuvitellaan, että ne joraavat hyvän pääsiäismusiikin tahdissa, eikös vain? :)


Hei, kurkatkaapas muuten kotisivuilleni! Leluosioon ilmaantui uusi, aivan mahtava lelu! Saimme vihdoinkin kädenväännön käytyä, että laitammeko me Hummerin lasten käyttöön, vai säilytämmekö sitä turhaan jossain nurkassa. Lapset voittivat ja saivat auton käyttöönsä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti