lauantai 9. huhtikuuta 2011

09.04.2011 - Hiljaiseloa

Huh! Ei ole tullut nyt kirjoiteltua pariin päivään, kun ollut kiireitä
paperitöiden ja muidenkin asioiden kanssa. Mutta, mitäpä tähän hiljaiseenkauteen on kuulunut?

Olemme ulkoilleet erittäin paljon, koska aurinko on paistanut ja ulkona on ollut lämmin. Hyvin lämmin. Kohta pitänee hakea aurinkotuolit pihalle ja sitten viikonloput lekotella siinä ja lueskella jotain hyvää kirjaa. Nyt muuten annan kirjavinkin. Luen tällä hetkellä Sara Gruen kirjaa Vettä elefanteille. Tuo kirja on hyvä, muutamia kohtia lukuunottamatta. Norsut ovat kovin älykkäitä eläimiä, ei voi muuta sanoa. Mutta norsuhan on minun lempieläimeni. Tiesittekö, että tuo hyvää onnea, jos talossa olevien norsukoriste-esineiden kärsät osoittavat ovea tai ikkunaa kohti?
Mutta lisää tuosta kirjasta.. Minusta on ihanaa, miten sen kertojana toimii vanhempi ihminen, joka on jo vanhainkodissa.
Tuosta kirjasta on muuten tulossa samanniminen elokuva. En vain tiedä, menenkö katsomaan sen, sillä kirjassa oli muutamia osioita, joista en pitänyt alkuunkaan! Mutta toivottavasti ne on leikattu elokuvaa varten pois.

Eilen täällä kävikin tutustujia kaksi kappaletta ja toisen kanssa kirjoitimmekin jo hoitosopimukset. Elikkäs hoitoryhmä on nyt kasvanut yhdellä jäsenellä, mikä on ihana juttu! Lapsi liittyy ryhmäämme ensi torstaina, eli 14.4.

Tänään kävimme kaupungilla ostoksilla, tosin itselleni en löytänyt yhtään mitään, mutta tyttäreni puolestaan osti alennusmyynnistä hiukan vaatekaapin täytettä. Syötiin hernekeittoa torilla, kun sitä siellä tarjottiin. Nämä vaalit tuovat noita edustajia torille jakamaan mainoksia ja kaikkea muutakin, kuten hernekeittoa.
Sitten tuli käytyä koiralenkillä, jossa tapasimmekin ihanan bolonkapojan. Leidihän ihastui ihan täysin! Kyllä nuo koirat huomaavat, mikä koira on mitäkin rotua.

Huomenna sitten otetaan polkupyörät varastosta ja lähdetään pyörillä Robin Hoodiin katselemaan.

Nyt sitten syödään vähän "roskaruokaa", eli kanatacoja.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti