sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

03.04.2011 - Välipäivä

Eilen olikin ensimmäinen päivä, jolloin en tullut päivittämään blogia. Ihan hyvähän se on välillä pitää taukoa, eikös vain?

Eilen ei tapahtunut mitään erikoista. Kiisseliä emme tehneet, vaan teimmekin lohimurekepihvejä ja tartarkastiketta. Oli hyvää, erittäin hyvää. Pitää tehdä joku toinen päivä uudelleen. Ehkä joskus kokeilemme kiisseleitäkin, kunhan tulee uusi inspiraatio tehdä uusia kokeiluja.

Tänään ollaan perheen voimin siivoiltu sekä kaupassa tuli käytyä ostamassa huomisen ruokatarpeet. Tyttäreni sai kutsun työhaastatteluun, mahtavaa, vaikka itse en työpaikasta niin kovin perustakaan. Annan hänen kuitenkin vapaasti mennä, sillä voihan töissä lopettaa, jos ei viihdy. Mitään ei ole pakko tehdä. Niin, siis jäätelökioskille olisi menossa töihin. Tästä asiasta ehkä lisää torstaina, kun haastattelu on käyty läpi.

Eipä tässä tämän erikoisempaa. Pihalle on syntynyt pieni lammikko lumien sulamisen seurauksena. Tämä siis tarkoittaa sitä, että pikkulinnut käyvät pihalla kylpemässä ja me itse emme siellä hirveästi voi olla, ainakaan ilman kumisaappaita ja vedenpitäviä ulkoiluvaatteita. Koiratkin ovat vielä märkiä kävelylenkin ja pihaulkoilun jäljiltä. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti