maanantai 11. huhtikuuta 2011

11.04.2011 - Inkkareita hiekkalaatikosta

Tänään haravoitiinkin turhat roskat ja rojut pois lumen alta esiin tulleesta kukkapenkistä. Samalla tuli tarkastettua pihalla sijaitsevan hiekkalaatikon kunto. Yllätykseksi, se oli viikonlopun aikana sulanut ja sinne sitten päästiin kaivelemaan menneen kesän ja syksyn muistoja. Hiekan alta paljastui kokonainen armeija inkkareita, länkkäreitä, elukoita ja vaikka mitä muuta! Siinä sitten sitä tutkimista riittikin, vielä kun pääsisi kurarukkasista eroon ja pääsisi ihan kunnolla rakentamaan toinen toistaan upeampia linnoituksia ja muuta vastaavaa.

Sisällä sitten tuli hiukan riehaannuttua, mutta sehän on aina välillä sallittua, eikös vain? Parempihan se on, että lapsi leikkii ja on erittäin iloinen (ja ehkä hieman villikin) kuin se, että istuu yksin nurkassa ja yrittää saada aikansa kulumaan lelun tai parin avustuksella.

Tulipa taas haettua musiikkikorikin päivämme ratoksi. Pitänee joku päivä ottaa kuva, ja liittää se tänne blogiinkin. Tämän päivän "hittituote" oli minipiano. Kummallista kyllä, olisin luullut, että marakassit olisivat enemmänkin kiinnostaneet, mutta ei.

1 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Lisäsin tämän blogisikin linkkilistalleni, ja ilmoittauduin lukijaksesi.

Iloista kevään jatkoa sinne Lahden suuntaan.

Lähetä kommentti