tiistai 22. maaliskuuta 2011

22.03.2011 - Aurinkoista askartelua(ko?)

Tänään selvästikin rikottiin lämpöennätyksiä, kun ulkonakin lämpötila kohosi +10 asteeseen. Tai siis sitä mittari juuri nyt näyttää, en sitten tiedä, millainen lämpötila siellä aiemmin päivällä oli. Toppatakki alkaa jo olemaan liikaa lasten kanssa ulkoillessa ja siis aionkin siirtyä pian kevättakin käyttöön.

Kyllä sen huomasi, miten aurinko vaikuttaa ihmisiin ja luontoon. Lintujen laulua kuului tavallistakin enemmän, ja lintulaudallamme näyttäisi olevan tälläkin hetkellä ruuhkaa. Koirammekin olivat täysin villeinä tänään. Juoksivat pihalla ja leikkivät keskenään. Kilpikonnatkin ovat alkaneet vihdoinkin heräilemään horroksestaan. Lissu-neiti kävi syömässä herkullista salaatia sekä porkkanaraastetta. Viljo puolestaan vaelsi ruokapaikan ohitse muualle jatkamaan uniaan.

Askartelut jäivät tänään valitettavasti väliin, sillä meillä ei ollutkaan kartonkia, toisin kuin luulin. No, nyt sitten on. Kävimme kauppareissun yhteydessä Prisman Tiimarissa ostamassa kartonkia sekä rairuohon siemeniä. Siementen varalle meillä on omat suunnitelmamme, jotka näkyvät täällä sitten perjantaina, toivottavasti.

Huomenna sitten askarrellaan niitä kädenjälkiaurinkoja, kun on kartonkiakin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti