lauantai 19. maaliskuuta 2011

19.03.2011 - Maalikarttoja ja suunnitelmia

Tänään kiertelimme kaikki Etelä-Lahden rautatavaraliikkeet (Starkki, K-Rauta, Kodin Terra ja Kärkkäinen). Etsimme valokuvatapettia tyttäreni huoneeseen. Emme löytäneet vielä mitään mielenkiintoista, sillä tyttäreni haluaa miettiä ja harkita huoneestaan sellaisen, joka täyttää seuraavat kriteerit:
- Ajaton
- Nuorekas
- Rauhallinen
- Kaikille ikäluokille sopiva
- Omanlainen.

Hän on katsellut netistä jo mieleistään valokuva tapettia ja Kodin Terrastahan se sellainen löytyy. Teema tulee olemaan "Trooppinen sademetsä". Tämä sademetsä tulee sijoittumaan Kaakkois-Aasiaan. Liitän alle kuvan hänen toivomastaan valokuvatapetista, joka tulee yhdelle seinälle.
Loput seinät maalataan Tikkurilan vihreällä maalisävyllä (Aaloe X381). Sitten maalaamme bambunoksia, puunlehtiä ja ehkä puitakin Tikkurilan helmiäislasyyrillä (Ofelia HL 2081).
Tämän lisäksi aiomme hioa hänen huoneensa lattian ja maalata sen tummemmaksi. Sitten pitäisi vielä vuodesohvaa katsella ja uudet verhot joskus ostaa.

Eli siinä on huoneen remonttisuunnitelma, ainakin toistaiseksi. Näillä näkymin, huoneesta tulee upea, viidakkotyylinen. Olemmekin hiukan jo suunnitelleet, miten mukava on satunnaisesti tehdä lasten kanssa "retkiä" Kaakkois-Aasialaiseen viidakkoon silittelemään tiikeripehmoleluja ja papukaijoja ja mitä nyt siellä sattuukaan elämään.

Alla kuva tapetista:0 kommenttia:

Lähetä kommentti